Andres Ammas lahkus Eesti Loto nõukogust

14. juuli 2009, 10:34

Andres Ammas kinnitas Eesti Loto nõukogust
lahkumist, kuid lahkumise põhjused jätaks ta enda sõnul nõukogu sisse.

25. juunil Eesti Loto nõukogus toimunud uue juhatuse esimehe valimisel oli IRLi liige Ammas reformierakondlase Heiki Kranichi kandidatuuri vastu.

Kuuest nõukogu liikmest olid lisaks Ammasele Kranichi vastu veel teine IRLi liige Nikolai Stelmach ning Kurmet Ojamaa rahandusministeeriumist. Kranichile andsid jah-sõna reformierakondlased Arto Aas ja Ülle Rajasalu ning sotsiaaldemokraadist nõukogu esimees Ardo Ojasalu, kelle poolthääl sai valiku tegemisel määravaks.

Ammas kirjutas maikuus ajalehe Lääne Elu arvamusartiklis Reformierakonna käitumise kohta:

„Mul on palju ette heita oma erakonna juhtidele ja otsustajatele, ent vastutus kogu jama eest, mis meie silme ees rullub, on siiski selgelt Reformierakonnal. Mul on valus, kui minu erakonda IRLi nimetatakse kommentaarides Reformierakonna puudliks. Sest Reformierakond ei ole enam ammu erakond, kellega oleks tore partner olla. See ei ole juba aastaid Valve Kirsipuu, Siim Kallase, Paul-Eerik Rummo, Toomas Vilosiuse, Heldur Õiguse ega Rein Halliku erakond. Ideaalid on kadunud, jäänud on saamahimu ja ülbus.

Praegune Reformierakond, see on:

Tigedus

Ärihuvid

Isekus

Edevus

Lapsikus

Ignorantsus

Küündimatus

Pentsikus

Ahnus

Süüdimatus

Küünilisus“

Ammase poolt Reformierakonda iseloomustavate omadussõnade esitähed annavad kokku sõnapaari „täielik pask.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. July 2009, 12:12
Otsi:

Ava täpsem otsing