Narvas peavad veokid piiriületamist 114 tundi ootama

14. juuli 2009, 07:26

Narva, Koidula ja Luhamaa piiripunktides
peavad veokid umbes 100 tundi ootama enne, kui kaubavedajatel õnnestub Venemaale
pääseda.

Maksu-ja Tolliameti kodulehekülje andmetel küünib Narva piiripunktis ooteaeg 114 tunnini. Viimase ööpäeva jooksul on üle piiri ida poole vuranud umbes 60 veoautot, järjekorras ootab aga üle 320 veoki.

Kuigi palju parem ei ole olukord ka Koidula piiripunktis. Seal peab raskeveokijuht kannatlikult ootamata ligikaudu 100 tundi. Viimase ööpäeva jooksul on selle piiripunkti kaudu Venemaale jõudnud 30 autot, kuid järjekorras seisab peaaegu 100 masinat.

Luhamaa piiripunktis on olukord märgatavalt parem. Seal peab piiriületamist ootama "kõigest" pisut üle kolme ööpäeva. Viimase 24 tunni jooksul on piiri ületanud 77 autot, tüütus järjekorras aga passib ligikaudu 140 veokit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. July 2009, 07:26
Otsi:

Ava täpsem otsing