Repo Vabrikud: meie võimalused on head

14. juuli 2009, 14:44

AS Repo Vabrikud alustab uue
keskkonnasõbraliku puitlaastplaadi eksporti Põhjamaadesse ja Hiina, ettevõtte
juht Tiit Kolk peab sealseid võimalusi ettevõtte jaoks väga headeks.

AS Repo Vabrikud alustas uue keskkonnasõbraliku puitlaastplaadi tootmist, millel on eriti madal formaldehüüdi emissiooniklass. Uus puitlaastplaat vastab nii Euroopas, Põhja-Ameerikas kui ka Jaapanis kehtivatele eriti karmidele keskkonna- ja terviseohutusnõuetele, teatas ettevõte.

“Eriti nõudlikud ja keskkonnateadlikud on Põhjamaade tarbijad, kus CARB 2 sertifikaadi olemasolu võimaldab meil võita uusi kliente. Juulis sisenesime EASi toetuse toel uuele eksporditurule Hiina, millele eelnes üheksakuuline ettevalmistusperiood. Hiina turu potentsiaal on väga suur ja meie võimalused head,“ märkis Kolk.

Sõltumatu hindamisasutus, Rootsi tehnilise uurimise intsituut SP väljastas puitlaastplaadile CARB 2* tootestandardi vastavussertifikaadi 8. juulil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. July 2009, 14:44
Otsi:

Ava täpsem otsing