Üks küsimus: Kas Teie autopark on vähenenud?

ÄP 15. juuli 2009, 00:00

Sulev Luiga, Nordecon Internationali finantsjuht
Kogu kontsernis kokku oleme loobunud rohkem kui poolesajast autost. Peamiselt tegevusmahtude kokkutõmbamisest tingitud töötajate arvu vähenemise ning hüvitamist nõudvate kulude kasvu tõttu. Firmaautode alternatiiviks on isiklikud autod ja ühistransport. Oleme karmistunud ka reegleid ja kontrolli ametiautode mittetöiste sõitude vähendamiseks.

Anne Mere, Rakvere Lihakombinaadi tegevjuht
Meie ei ole firmaautode arvu vähendanud, selleks ei ole otsest vajadust olnud. Meie autopark väga suur ei ole, kokku on meil umbes 30-40 sõidukit, alla selle on raske minna. Seega meil liigselt priiskamist pole viimastel aastatel küll olnud. Mõningal määral kompenseerime ka eraautode kasutamist.

Irme Esken, Swedbanki töösuhete administreerimise osakonna juht
Swedbank Eestis on vähendatud autoparki alates aasta algusest ca 20% ja vähendamine jätkub. Täielikult firmaautodest loobuda ei ole meil siiski plaanis. Töötajatele hüvitame isikliku sõiduautoga tehtud tööga seotud kulusid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing