Väikeettevõtja tajus reservi vajalikkust

Katre Pilvinski 15. juuli 2009, 00:00

"Inimeste vajadused ei ole muutunud ega raha maamunal otsa saanud, hirm ja teadmatus juhivad praegusel ajal paljuski meie käitumist. Kuid loomulikult on eeltoodu tihedalt seotud finantssektoriga, mis aastaid-aastaid on toetanud arengut, kuid nüüd on kraanide kinnihoidmine tõmmanud pidurid peale nii logistika- kui ka ehitussektoris, muutes need sektorid umbjärvedeks," rääkis Masing.

"Kinnitan ka omalt poolt, et majanduslangus on osutunud mõneski mõttes kasulikuks. Tööandjana oli viimastel aastatel lausa stressitekitav jälgida, kuidas töötajate surve palgatõusule muutus üha kurnavamaks. Teenuste hinnad ei olnud sellise tõusuga vastavuses, mis hakkas omakorda pärssima kogu ettevõtluse arengut," tõdes väikefirma omanik.

"Rohkem kui kunagi varem on tajutav reservkapitali vajalikkus. Paraku on nii, et kogumine on praeguses majandusolukorras ülimalt raske, kui mitte võimatu. Ometigi olen optimist ja usun, et 2010. aasta võimaldab meil tagasi vaadata juba kerge muigega," rääkis Masing.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing