AUTOD: Mercedese E-klass kaotab katuse

19. juuli 2009, 16:42

Kui Mercedes näitas kevadisel Genfi
autonäitusel uut E-klassi kupeed, oli selge, et kaugele ei jää ka sellel
põhineva kabrioleti debüüt.

Nüüd on kuupäeva juba selge: Mercedes-Benz CLKna tuntud sõiduki esmaesitlus leiab aset juba mõne kuu pärast, täpsemalt septembrikuisel Frankfurdi autonäitusel.

Sarnaselt Audile, kelle A4 kabrioletil võeti väikest kaalu ja hinnaeelist arvestades kasutusele pehme katus, on ka Mercedes E-klassi jaoks valinud koorikkatuse asemel pehme katuse. Samas väidavad mõned enda sõnul informeeritud isikud, et pehme katuse all on siiski peidus lahtikäiv koorikkatus. See, kellel on õigus, selgub septembris Frankfurdis.

Jõuallikate valik sarnaneb E-klassi kupee mootorite valikule, alates 204hobujõulisest bensiinimootorist ning lõpetades 387hobujõulise E500ga. E-klassi kabrioleti hinnad on aga umbes 150 000 krooni võrra kupee omadest kõrgemad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. July 2009, 16:42
Otsi:

Ava täpsem otsing