Maavanem: arvan, et mu varanduslik seis pole nii uhke

19. juuli 2009, 11:22

Eesti rikkamate riigipalgaliste edetabeli
6.-7. kohal olev Jõgeva maavanem Aivar Kokk leiab, et tema varanduslik seis pole
nii uhke kui Äripäeva andmed näitavad.

Jõgeva maavanem Aivar Kokk ütles edetabeli koha kohta: "Ma arvan küll, et mu varanduslik seis pole nii uhke. Mul on väikesed firmad, mis annavad inimestele tööd ja leiba. Kui need ettevõtted täna maha müüa, ma ei tea, kas saaksin nende eest 15,5 miljonit krooni."

Avalike ülesannete täitjate seas võiks ettevõtjaid olla rohkem, leidis Kokk samas. "Usun, et poliitikute ja ametnike seas peaks olema rohkem ettevõtjaid. Ettevõtluse taust aitab mõista, et igale tõusule järgneb langus. Aasta tagasi olid rahandusministeeriumi prognoos veel väga optimistlik ja kõikjal tuli väga tõsiselt vaielda, nii konverentsidel esinedes, omavalitsuse ametnike kui ka rahandusametnikega," põhjendas Kokk.

"Avalikus sektoris on efektiivsuse tõstmine väga oluline. Võrreldes 2001. aastaga on Jõgeva maavalitsuses ametnikke poole vähem, kuid pakume paljusid selliseid teenuseid, mida maavalitsused ei osuta," lisas Kokk ettevõtlusega paralleeli tõmmates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. July 2009, 11:28
Otsi:

Ava täpsem otsing