Üks küsimus: Kas olete rahul oma kohaga edetabelis?

ÄP 20. juuli 2009, 00:00

Hannes Rumm, riigikogu liige, 21. koht
Ei ole edetabelit veel näinud. Ma arvan küll, et on kasulik, kui inimene mitte ainult ei räägi ettevõtlusest, vaid on seda kogenud. Praegu on poliitikute ja ametnike seas palju inimesi, kes ei ole kunagi ühtegi ettevõtet asutanud ega üheski ettevõttes päevagi töötanud.

Aivar Kokk, Jõgeva maavanem, 6.-7. koht
Ma arvan küll, et mu varanduslik seis pole nii uhke. Mul on väikesed firmad, kui need täna maha müüa, ma ei tea, kas saaksin nende eest 15,5 miljonit krooni. Usun, et poliitikute ja amenike seas peaks olema rohkem ettevõtjaid. Ettevõtluse taust aitab mõista, et igale tõusule järgneb langus. Aasta tagasi oli rahandusministeeriumi prognoos veel väga optimistlik ja kõikjal tuli väga tõsiselt vaielda.

Jaanus Rahumägi, riigikogu liige, 17. koht
Kas see on mingi nali või? Kes selle võistluse välja kuulutas? Paljud ametnikud ongi juba oma ameti kahjuks isiklikuks äriks muutnud, poliitikute seas võiks ettevõtlikke inimesi rohkem olla.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing