AUTOD: Ferrari häälestab uut suksut

20. juuli 2009, 14:37

Kuigi keerukad majandusolud ei soosi
kallite ja luksuslike autode tootjad, ei istu Ferrari insenerid käed rüppes,
vaid tegelevad uue Ferrari F450 arendamisega.

Põhja-Itaalias jäigi Automedia fotograafide objektiivi ette üks uue Ferrari prototüüpe, mille abil häälestatakse uue masina veermikku. Nagu iga uue Ferrari puhul, on nüüdki tegu eelmisest parema ning võimsama autoga. Asjaga kursis olevate isikute sõnul saab F450 endale rohkem kui 500 hobujõudu välja andva V8 mootori. Tänu sellele peaks uus Ferrari olema isegi kiirem kui 520hobujõuline F430 Scuderia.

Lisaks uuele jõuallikale saab F450 endale ka Ferrari Californial debüteerinud ülikiiret käiguvahetust võimaldava kahe siduriga seitsmekäigulise käigukasti. Võimalik on, et F450 saab tulevikus endale ka kineetilise energia kogumise süsteemi KERS, mida praegu kasutab F1.

Tehasesisest koondnimetust F142 kandev auto debüteerib septembris Frankfurdi autonäitusel, seeriatootmisse peaks uus Ferrari jõudma järgmise aasta keskel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. July 2009, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing