Aplaus TEO-le, vägev teine kvartal

21. juuli 2009, 10:06

Leedu Telekomi ehk TEO LT teise kvartali
tulemused on igati korralikud, sest isegi tänases keerulises situatsioonis on
kontsern suutnud kasuminumbreid ülespoole viia.

TEO teise kvartali käive küündis 203,6 miljoni litini, mis tähendab eelmise aastaga võrreldes vaid 0,4%-list langust. Puhaskasumiks korjati kolme kuu jooksul mullusega võrreldes kümnendiku rohkem ehk 48,4 miljonit litti ja seda isegi pärast märgatavalt tõusnud tulumaksu. Kasum enne tulumaksu kasvas viiendiku võrra.

TEO selle aasta tegevus on kiiduväärne, sest rasketes oludes on suudetud kulud alla suruda, tegevus efektiivsemaks muuta ja tänu sellele ka rohkem raha teenida. TEO omakapitali osakaal kogu varadest on väga tugev 91,8%.

TEO aktsia on tulemuste peale hüpanud 5,4% ehk 1,18 litini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2009, 10:23
Otsi:

Ava täpsem otsing