Lang ja Pomerants: riigihangete kord tuleb läbi vaadata

21. juuli 2009, 16:59

Täna Võrus toimunud kohtumisel justiits- ja
siseminister Rein Lang ning Marko Pomerants teha seoses riigihangete
läbiviimisega pöördumise rahandusministrile.

Lang ja Pomerants otsustasid pöörduda rahandusminister Jürgen Ligi poole ettepanekuga vaadata võimalikult kiiresti läbi riigihangete läbiviimise kord. Ministrite sõnul ei pruugi tänane süsteem, kus riigihankeid viivad läbi kõik riigiasutused iseseisvalt, tagada korruptsiooniohtlike olukordade tekkimise riski viimist miinimumini.

Justiits- ja siseministeeriumi vahelised väljasõiduistungid said praeguse koostöövormi 2005. aasta augustis, mil Laulasmaal toimunud konverentsil allkirjastasid mõlema ministeeriumi juhid ühise, kuritegevuse vastase võitluse prioriteetide ja eesmärkidega deklaratsiooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2009, 13:59
Otsi:

Ava täpsem otsing