Saaremaa Laevakompanii uus reisiparvlaev lastakse vette 31. juulil

21. juuli 2009, 08:09

Saaremaa Laevakompanii uue reisiparvlaeva
pidulik vettelaskmistseremoonia toimub BLRT Grupi Klaipeda laevatehases reedel,
31. juulil. Liinile reisijaid teenindama jõuab uus alus novembris.

“Reisijate arv saarte ja mandri vahel liigub tugevas tõusujoones. Uutesse laevadesse investeerimisega suudame kasvavaid mahte teenindada aastaid ning ühtlasi viime reisiliikluse kvaliteedi täiesti uuele tasemele," ütles Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk Oma Saarele.

BLRT Grupi juhatuse esimees Fjodor Berman lisas, et uus parvlaev mahutab 160 sõiduautot ja kuni 600 reisijat, on praegu liinidel kurseerivatest kuni poole võrra kiirem ja läbiks ühe suuna Saaremaa-mandri vahel 23 minutiga ja Hiiumaa-mandri vahel 75 minutiga, lisandub laadimis- ja lossimisaeg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2009, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing