Samsung pingutab rohelisemaks muutumise nimel

21. juuli 2009, 11:59

Lõuna-Korea ettevõte Samsung Electronics
teatas, et investeerib enam kui neli miljardit dollarit, et vähendada tootmise
käigus tekkiva süsinikdioksiidi kogust.

Lisaks on neil plaanis keskenduda edaspidi senisest olulisemalt energiasäästlikumate toodete loomisele. Samsungi plaaniks on aastaks 2013 vähendada kasvuhoonegaaside õhkupaiskamist 50 protsenti, kirjutas BBC.

Samsung Electronics on üks suuremaid ja tuntumaid Lõuna-Korea ettevõtteid ning nende plaan kasvuhoonegaaside emissiooni oluliselt piirata avalikustati pärast seda, kui Lõuna-Korea valitsus teatas oma keskkonnahoiu kavast, mis näeb ette 84 miljardi dollari investeerimist järgmise viie aasta jooksul. See raha kulutatakse peamiselt reostusprobleemidega võitlemisele ning energiaefektiivsuse parandamiseks.

Analüütikud usuvad, et investeeringud on topeltkasulikud, sest aitavad parandada keskkonna seisundit ning kiirendavad majanduskasvu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. October 2009, 10:45
Otsi:

Ava täpsem otsing