Water Ser kasvatas I poolaastal käivet 28%

21. juuli 2009, 09:26

Water Ser Groupi tänavuse esimese
poolaasta konsolideeritud käive oli ligi 262 miljonit krooni, kasvades
eelmise aasta sama ajaga võrreldes 28 protsenti.

Kas ettevõte jäi esimeses kvartalis kasumisse või kahjumisse, Water Ser ei teatanud. Kolmes Balti riigis tegutseva ettevõtte juhatuse esimehe ning osaniku Rein Reitalu sõnul on käibekasvu taga eeskätt eelmistel perioodidel tehtud õiged otsused ning tugev areng Lätis.

"Eelmisel aastal muutusime Eestis ja Leedus oma tütarettevõtetes läbiviidud muudatuste kaudu oluliselt efektiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. Samuti olime mullu väga edukad mitmetel suurtel riigihangetel Lätis, kust tulebki oluline osa tänavusest käibe kasvust," ütles ta.

1991. aastal loodud väikesest perefirmast on aastate jooksul kasvanud pea 450 töötajaga rahvusvaheline grupp. Water Seri peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus. Water Seri tütarettevõtted tegutsevad Eestis Lätis ja Leedus. Ettevõte on väljendanud oma huvi Euroopa Liidu uute liikmesriikide ehitusturgudele suundumiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2009, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing