S P indeks rallib veel enne kukkumist

22. juuli 2009, 11:19

USA aktsiaindeks Standard Poor's 500
jätkab tõenäoliselt oma viimase aja kiiret rallit, kirjutab StockCharts.com.

Indeks, mis saavutas selle aastase päevasisese rekordi 956,53 punktil enne väikest tagasivajumist, võib kerkida 1000 punktile, kirjutab tehniline analüütik John Murphy. "Potentsiaal on pigem tõusupoolel. Kõikjal on näha investoreid, kes võtavad rohkem riski," kinnitas Murphy.

Samas tõdes ta, et palju üle neljakohalise piiri indeks ilmselt ei kerki ning siis tuleb kukkumine, mis viib ära umbes kolmandiku kuni pool märtsi algusest alates saavutatud tõusust. "Olen endiselt veendunud, et tuleb märkimisväärne tagasilöök. Küsimus on siiski, kas see toimub praegustelt tasemetelt või hoopis kõrgemalt," märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2009, 11:19
Otsi:

Ava täpsem otsing