MoneyGram laiendab tegevust Eestis

23. juuli 2009, 11:15

MoneyGram laiendab tegevust Eestis,
alustades rahasaatmise teenuse pakkumist valuutavahetaja Monex kontorites.

Maailma suuremaid rahasaatmisteenuse pakkujaid MoneyGram teatas täna koostöö alustamisest OÜga Monex, tagamaks rahasaatmise võimaluse laienemise Tallinnas ja Tartus. Monex on MoneyGrami suurimaks agendiks Eestis.

"Rahasaatmise teenus on osutunud väärtuslikuks vahendiks just majanduslanguse ajal, kui välismaal töötavad ja elavad pereliikmed on suurendanud oma toetust Eestis elavatele perekondadele ning sõpradele," ütles MoneyGrami Põhja-Euroopa regiooni direktor Mark Crowson. Ta Crowson lisas, et Eesti on MoneyGrami jaoks oluline riik, kuna rahasaatmise vajadused kasvavad jätkuvalt.

Monexi tegevjuhi Jelena Sotskaja sõnul tagab MoneyGram raha saatmise ja vastuvõtmise enam kui 190 riigis. "Meil on hea meel võimaluse üle olla MoneyGrami partneriks ning lubame pakkuda kõigile oma klientidele täpselt sellist teenust, mis vastab nende rahalistele vajadustele," lausus ta.

MoneyGram aitab kliendil saata raha üle maailma vähem kui kümne minutiga. MoneyGrami üleilmsesse võrgustikku kuulub 180 000 teeninduspunkti kokku 190 riigis. Monex on välisvaluuta vahetaja, kelle 14 kontorit asuvad Tallinnas ja üks Tartus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2009, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing