Toorained kerkivad sel aastal veel 12 protsenti

24. juuli 2009, 18:51

Toorainete hinnad, sealhulgas nafta ja
vask, võivad sel aastal tehnilise analüüsi järgi arvestades kerkida veel 12
protsenti, kirjutab Bloomberg.

Reuters/Jefferies CRB indeks, mis koondab 19 toorainet, kerkis üle oma 50-päeva libiseva keskmise, viidates „härjasele“ liikumisele. Oma selleaastasest madalpunktist 24. veebruaril, on indeks kerkinud juba 26 protsenti – toornafta 51 protsenti ja vask lausa 79 protsenti.

Siiski on toornafta hind täna läinud kaasa langevate aktsiatega ning vajunud kerkiva kahtluse pärast, kas tõepoolest majandus ikka hakkab paranema ning tarbimine kasvama, kui mõned ettevõtted endiselt pettumust valmistavaid tulemusi teatavad. Toornafta hind on New Yorkis langenud 0,46 protsenti ehk 31 senti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2009, 18:51
Otsi:

Ava täpsem otsing