Vodafone tegi korraliku käibekasvu

24. juuli 2009, 16:28

Maailma ühe suurima mobiilikorporatsiooni
Vodafone käive kerkis lõppenud kvartalis 9,3 protsendi jagu 10,7 miljardi
Inglise naelani, kirjutab Bloomberg.

See oli kooskõlas analüütikute ootusega. Ettevõtte juht Vittorio Colao, kes asus ametisse vaid aasta tagasi, kordas ka oma mais antud tervikaasta tulemuste prognoosi ning ootab tegevuskasumiks 11 kuni 11,8 miljardit naela.

Vodafone tegeleb hoogsalt kulude kärpimisega, et kõndida samas tempost telekommunikatsiooniga seotud tarbimise vähenemisega. Lõppenud kvartali jooksul kasvas Vodafone’i kliendibaas 8 miljoni võrra 315 miljoni inimeseni.

Londoni börsil kerkis aktsia üsna kiiresti 4,6protsendilisele tõusule, mis on suurim päevane hüpe pärast 1. aprilli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2009, 16:28
Otsi:

Ava täpsem otsing