BÖRS: USA avaneb ilmselt taas miinuses

28. juuli 2009, 15:29

USA indeksite futuurid on sarnaselt eilsele
ka täna miinuses ning ennustavad turgude avanemist pigem langevas joones.

Dow Jones tööstuskeskmine on langenud 0,45 protsenti, Nasdaq indeks 0,33 protsenti ja Standard Poor’s 500 indeks 0,67 protsenti.

Alates 10. juulist on S P 500 ja Dow Jones indeksid kerkinud 12 protsendi jagu, mis tõstis esimese kauplema 16,23 kordsel kasumil eelmise nädala lõpuks. See on Bloombergi andmetele toetudes kõige kallim tase alates septembrist.

„Kvartalitulemused veavad turgu. Isegi, kui näeme aktsiaturgu kerkimas, on puudu kinnitus USA majandusolude paranemise kohta ning see piirab ka optimismi,“ sõnas Ofi Patrimoine fondijuht Jacques Porta.

Tänast börsi veab põhja poole ilmselt jaekaubandusettevõte Office Depot, kes teatas teise kvartali kahjumiks 22 senti aktsia kohta, mis on pea poole suurem analüütikute ootusest 12 sendisele kahjumile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2009, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing