iPhone kasutajad ei saa tasuta helistada

28. juuli 2009, 21:17

Trendika nutitelefoni iPhone omanikud
peavad ka edaspidi kõnede eest soolast hinda maksma, sest Apple lükkas tagasi
Google’i ettepaneku hakata pakkuma tasuta kõneteenust üle interneti.

Google tegi pea kaks kuud tagasi ettepaneku lisada iPhone’i rakenduste juurde ka üle interneti tasuta helistamis- ja sõnumite saatmise teenust pakkuva Google Voice’i, kirjutab Bloomberg. Apple eelistas siiski jääda tasuliste kõnede juurde, millest saab kasu USAs ainsana iPhone müüv AT T ning lükkas ettepaneku tagasi.

Maailma suurim otsingusüsteem Google sai oma Voice- rakenduse valmis alles sel aastal ning juba töötab see teistel nutitelefonidel nagu Blackberry ning ka seadmetel, mis kasutavad Android operatsioonisüsteemi. Google Voice on hea konkurent end turul juba edukalt sisse söönud Skype’le.

„Töötame kõvasti, et viia Google’i rakendused mitmetele mobiiliplatvormidele, sealhulgas iPhone’i,“ sõnas Google’i pressiesindaja Sara Jew-Lim.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2009, 21:17
Otsi:

Ava täpsem otsing