Moody'se kasum langes viiendiku võrra

29. juuli 2009, 15:54

Reitingagentuuri Moody’s kasum langes
teises kvartalis 20 protsenti, kuid agentuur avaldas ka märke krediiditurgude
paranemisest ning kergitas tervikaasta kasumi väljavaadet, kirjutab
investeerimisportaal MarketWatch.

Moody’se kasum langes 109,3 miljoni dollarini, mis teeb kasumiks aktsia kohta 46 senti. Reutersi poolt jälgitavad analüütikud ootasid kasumiks aktsia kohta 40 senti. Käive langes 450,7 miljoni dollarini aastataguselt 487,6 miljonilt.

Ettevõtte juht Raymond McDaniel teatas, et Moody’se tulemused peegeldasid krediiditurul mõningast paranemist ning ta ootab ettevõttelt tervikaasta kasumit vahemikus 1,45 kuni 1,55 dollarit aktsia kohta. Siiski tunnistas ta, et jääb ärikeskkonna suhtes ülejäänud aastaks endiselt ettevaatlikuks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2009, 15:54
Otsi:

Ava täpsem otsing