Pane raha MasterCardi

29. juuli 2009, 13:46

Nii võib tõlgendada investeerimisajakirjas
Barron's sel nädalal ilmunud artikli pealkirja, kui sõna see asendame sõnaga
raha.

Nii Visa kui ka MasterCardi käibe kasvud on ülemaailmase majanduskriisi tõttu aeglustunud, kuid peagi võime näha plastrahagigandil kahekohalist kasvunumbrit.

Kuigi majandussurutise tingimustes on tarbijad krediitkaartide kasutamisega ettevaatlikumad, eelistatakse sularahale ja tšekkidele üha enam plastraha. Seda enam, et MasterCard võttis eelmisel aastal kasutusele moodsa deebetkaardi süsteemi, mida pakutakse pankades kogu maailmas.

Kui majanduskriis lõpeb, hakkab ettevõtte Euroopa üksus kasvama sama kiiresti, kui see kokku kuivas, arvab investeerimisleht. Nimelt toimub Euroopa Liidus piiriüleste ülekannete hindade harmoniseerimine.

Visa avaldab eelmise kvartali majandustulemused täna, MasterCard homme. Bloombergi andmetel soovitab 20 analüütikut Visa aktsiat osta, 11 hoida ning mitte keegi ei soovita väärtpaberit müüa. MasterCardi aktsiat soovitab osta 22 analüütikut, neli soovitab hoida ning kaks analüütikut soovitab väärtpaberit müüa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2009, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing