BÖRS: Wall Streetil ettevaatlik tõus

31. juuli 2009, 19:00

Oodatust aeglasem majanduslangus viis USA
aktsiaturud kergele tõusule, tarbimise kahanemine muutis aga kauplemise
mõnevõrra närviliseks.

Kaks tundi pärast kauplemise algust oli Dow Jonesi tööstuskeskmine kerkinud 0,35 protsenti 9186,35 punktini, peamiselt tehnoloogiasektorit esindavale Nasdaqi koondindeksile oli lisandunud sama palju protsente.

„Kokkuvõttes polnud numbrid nii pahad, kui pealkirjad näitasid, aga kui hakata vaatama, mis nende numbrite taga on, oleme liikumas õiges suunas,“ kommenteeris Reutersile investeerimisnõustamise firma Alan B. Lancz Associates president Alan Lancz. „Murettekitavaks teguriks on tarbimine ja suures osas on meie majandus tarbimine, aga siin ei näe me veel mingit taastumist,“ lisas ta.

Olulisemate ettevõtetest on 3Mi aktsia hind kerkinud 1,3 protsenti 70,79 dollarini, Apple’i aktsia on kallinenud 1,2 protsenti 164,63 dollarini ning Merck’i aktsia hind on tõusnud 1,4 protsenti 30,34 dollarini.

Täna majandustulemused avaldanud Walt Disney and Co aktsia hind oli kukkunud 2,4 protsenti 25,60 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2009, 19:44
Otsi:

Ava täpsem otsing