Pandimajad kolivad internetti

02. august 2009, 10:28

Traditsioonilistele pandimajadele on
tekkinud uut tüüpi konkurendid - interneti-pandimajad, ent võlanõustaja soovitab
mõlemaist eemale hoida, vahendasid ERR Uudised.

Uutest pandimajadest, mis on kolinud internetti ja mille äri läheb vanamoodsate kolleegidega võrreldes märgatavalt paremini, võib leida kõike - täispuitparketist kuni digitaalse jootekolvini, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Meil on siis tegemist täiesti uue teenusega," rääkis paar kuud tegutsenud Pant24 OÜ juhatuse liige Mart Mangus, kelle teenus käib kõik läbi interneti, sh ka väljaostmata asjade müük. Samas tekkis esimesele internetipandimajale kolme nädala eest konkurent Epant ning kliente jätkub mõlemale.

Populaarsemad kaubad pandimajades on mobiiltelefonid ja arvutid, aga leidub ka autovelgi ning klaasist elektriradiaator, uue trendina tuuakse palju kalleid kodukinosid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. August 2009, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing