BÖRS: Positiivsed uudised tõstsid Aasia aktsiaid

03. august 2009, 09:53

Aasias tulid positiivsed uudised, mis
aitasid sealsetel aktsiatel tõusta järjest kolmandat börsipäeva.

Turuväärtuselt Jaapani suurim pank Mizuho UFJ Financial Groups teenis kasumi, mis viskas aktsia hinnas 5,3 protsenti üles. Morgan Stanley tõstis Mizuho Financial Groupi soovitust. Jaapani suurpanga aktsia hind tõusis 4,7 protsenti.

Jaapani suuruselt kolmas autotootja Nissan Motor näitas oma esimest elektriautot. Aktsia hind tõusis 5,7 protsenti.

„Ettevõtete tulemused on olnud päris head,“ ütles SG Asset Managementi investeerimisjuht Marco Wong. „Võimalikud analüütikute poolsed aktsiasoovituste tõstmised võivad aidata aktsiaturul teha järgmise sammu üles.“

Jaapani aktsiaturg langes Nikkei 225 indeksi näol 0,04 protsenti, kuid tõusis laiema Topix indeksi vormis 0,8 protsenti. Hiina aktsiaturg tõusis 1,3 protsenti. 1,3 protsenti tõusid ka Tai ja Filipiinide aktsiaturud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. August 2009, 09:53
Otsi:

Ava täpsem otsing