Eelnõu lubab käibemaksu tõusuga tekkinud probleeme leevendada

03. august 2009, 18:33

Reformierakond, IRL ja Erakond Eestimaa
Rohelised andsid Riigikogule üle eelnõu, mis peaks leevendama käibemaksu
tõusu kiire jõustumisega kaasnevaid probleeme, teatas Reformierakond.

Reformierakonna fraktsiooni esimehe Peep Aru sõnul tehakse antud eelnõuga ettevõtjatele üleminek 20% käibemaksuks võimalikult vähe ebamugavaks. ’’Näiteks käibedeklaratsioone võib esitada hilinemisega kuni 30. septembrini, samuti antakse üleminekuaeg saali- ja kassahindade ühtlustamiseks,’’ lausus Aru.

Seoses antud eelnõu menetlemisega tegid 37 Reformierakonna, IRL’i, Erakond Eestimaa Rohelised ja Keskerakonna parlamendisaadikut Riigikogu juhatusele ettepaneku kutsuda kokku Riigikogu erakorralised istungid 31. augustil ja 1. septembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. August 2009, 18:33
Otsi:

Ava täpsem otsing