Herkel: Savisaar asub mentaalselt SRÜ-s

03. august 2009, 19:11

Õhk Tallinna linnavalitsuses on rohkem
kopitanud kui varem ning kuigi Tallinn asub Euroopas võib linna juhtimise põhjal
tekkida tunne, et asutakse SRÜ-s, kirjutas oma ajaveebis IRLi riigikogu
fraktsiooni aseesimees Andres Herkel.

„…nende valimiste peaküsimus Tallinnas on taas see: kas Savisaare võim lõpetatakse või mitte? Aga õhk, mis Tallinna linnavalitsuses seisab, on kopitanum, kui ta varem on olnud,“ märkis Herkel sissekandes.

Tema sõnul on Keskerakonna võimumonopol Tallinnas kestnud lubamatult kaua. „Tallinn suunab linna raha Keskerakonna propagandasse, mehitab ametikohti poliitiliste jooksikutega ning vastandub riigi võetud meetmetele majanduskriisi lahendamiseks,“ kirjeldas Herkel pikalt linna tegemisi oma silmade läbi ning lisas: „geograafiliselt asub Tallinn küll Euroopas, kuid mentaalselt on Savisaare juhtimisstiil kogu aeg asunud SRÜ-s.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. August 2009, 19:11
Otsi:

Ava täpsem otsing