Bookinghouse kahekordistab masu kiuste käivet

04. august 2009, 12:31

Interneti teel lennupiletite müügiga
tegeleva Bookinghouse.ee omaniku UAB Interneto Partnerise käive kasvas Eestis
esimesel poolaastal 52,55 miljoni kroonini.

Lisaks Bookinghouse.ee-le veel kuut samalaadset portaali omava ettevõtte konsolideeritud käive küündis 186,6 miljoni kroonini. Hoolimata majanduslangusest kasvasid müüginumbrid ka Lätis, teatas ettevõte.

Võrreldes eelmise aasta esimese poolega kasvas Bookinghouse.ee käive märkimisväärsed 73%. Läti portaali Flysiesta.lv müüginumber kasvas 15% ning jõudis 20,5 miljoni kroonini. Leedu haru Greitai.lt käive kahanes 9% 99,56 miljoni ja Poola portaali Flysiesta.pl käive kahanes 25% 13,42 miljoni kroonini.

„Oleme finantstulemustega väga rahul. Hoolimata Eestis turu üldisest kahanemisest kolmandiku võrra õnnestus meil saavutada muljetavaldav kasv. Lisaks jõudsime heade tulemusteni ka Lätis. Sealne turg kahanes kaks korda, kuid meie müük tõusis 15%,” räägib UAB Interneto Partnerise direktor Vladas Sapranavicius. Leedus kahanes tema sõnul käive kaks korda vähem kui sealne turg ning Poolas jäi langus turu üldise kahanemise tasemele.

Majandussurutisest hoolimata saavutati head tulemused paljuski tänu mitmetele veebiuuendustele ning tehnoloogilise platvormi ja toodete strateegilisele edasiarendamisele. „Oleme järjekindlalt keskendunud oma peamisele tegevusele ehk lennupiletite müügile meie põhiturgudel,“ toob UAB Interneto Partnerise direktor välja ühe eduvalemi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. August 2009, 13:39
Otsi:

Ava täpsem otsing