Investor ostis turu tõusu tunnetades 23 aktsiat

04. august 2009, 16:15

Investor Rene Ilves ütles Äripäevale, et on
viimastel kuudel soetanud 23 erinevat aktsiat.

"Merkot ostsin viimati 27. aprillil, Olympicut 21. aprillil ja Telekomi 22. juunil," rääkis Ilves. "Olen viimasel ajal ostnud 23 erinevat aktsiat, Eesti aktsiate osaRene Ilves on selles kõige suurem. Eesti aktsiates on mul üle poole portfellist. Olen praegu peaaegu kõiki Eesti aktsiaid ostnud, nii Eesti Telekomi, Merkot, Normat, Olympicut, Tallinna Vett kui ka Tallinna Kaubamaja. Summadest rääkides olen kõige rohkem panustanud Olympicusse, Merkosse ja Eesti TelRene Ilvesekomi."

Äripäeva tänane päevaküsimus oli: "Millal ostsid viimati börsilt aktsiaid?" Küsimus oli inspireeritud faktist, et aasta algusega võrreldes on mitmete aktsiate hinnad välisbörsidel kaks korda tõusnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2009, 12:05
Otsi:

Ava täpsem otsing