BÖRS: Aasias langus

05. august 2009, 09:40

Aasia aktsiaturgudel on täna valitsev
langusmeeleolu.

Hiina aktsiaturg langes 1,4 protsenti, Jaapan 1,2 protsenti, Taiwan 1,6 protsenti, Indoneesia 1,4 protsenti ja Austraalia ühe protsendi.

„Aktsiate hinda on arvestatud juba sisse väga tugev majanduse taastumine,“ ütles Bank Julius Baeri analüütik Pearlyn Wong Bloombergile. „Aktsiate hinnatus on võrreldes väärtusega kõrge. Rakse on leida põhjust, miks ralli peaks jätkuma.“

„Ümberringi on nii palju positiivseid numbreid, et mul hakkab juba pilt eest minema,“ ütles AMP Capital Investorsi strateeg Nader Naeimi. „Arvestades juba toimunud ralli ulatust ei oleks ma sugugi üllatunud, kui näeks päris olulist tagasilööki.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2009, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing