Kultuuri piirid

Signe Sillasoo 07. august 2009, 00:00

Hiljuti tegin põhjalikumat tutvust põhjanaabritega. Kõik varasemad korrad on olnud Soome ja soomlaste külastamine rohkem Helsingist või selle läbiümbrusest läbipõikamine. Seekord läks õnneks teisiti. Teele jäid arvukad linnad ja ehe soome elu järvede keskel.

Nii ringi rännates tabasin end aga mõttelt, et ikka ja jälle tuleb ära minna, kas või 86 km üle mere, et aru saada, kui palju huvitavat kodus olemas on.

Integratsioon toimub meie riigis ametlikke kanaleid pidi teosammul, seega oleks vist mõistlik otsida mitteametlikumaid teid, teha ise tutvust kohaliku vene-, ukraina- ja valgevene kogukonnaga. Kel mahti rohkemaks, saab kultuuridevahelisi piire lõhkuda ka erinevatel festivalidel - näiteks Birgitta festivalil või Augustibluusil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing