Repliik

Kristi Malmberg 07. august 2009, 00:00

Selle nädala teisipäeval avastasid ajakirjanikud Tallinna Kütte koduleheküljelt napisõnalise teate, et septembrist tõuseb taas toasooja hind. Eks see hind oligi juba mitu kuud langenud... Hinnaliikumisest tunduvalt kummalisem on aga Tallinna Kütte kommunikatsioon. Lõviosa tallinlaste jaoks väga oluline teade oli ilma igasuguse kärata ülesriputatud laupäeval, vaevumata pressiteadet laiali saatma nädalavahetusel või vähemalt esmaspäeval. Kas siis, kui meedia poleks paar päeva hiljem uudise avastanud, oleks tarbijad hinnatõusust teada saanud alles septembri arvet lugedes?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing