Ðõud sai vaid poole raha eest

Signe Sillasoo 07. august 2009, 00:00

Popikuningas on surnud, kuninganna aga endiselt elus ja sama pop, pöörane ning rahvast hullutav kui varem. Nii ka Tallinna kontserdil.

Madonna kontsert oli igati tasemel ja kuningannale vääriliselt ette kantud. Oli lubatud valgusmöllu, lavaðõud, tehnilisi lahendusi, häid uuemaid ja vanemaid lugusid. Lisaks 70 000 kuulajat, kelle hulgas fännid, popmuusikahuvilised ja lihtsalt uudistajad, kes toimuvat karates ja kaasa lauldes või siis, vastupidi, tagasihoidlikkusega jälgisid.

Ja nii kuni võiduka lõpuni, ühtegi lisalugu totrast viisakusest, väsimusest või, mine sa tea, äkki ka pettumusest massid nõudma ei hakanud.

Madonnale omasest sõnumiga muusikast ja erinevatest tabloodel vaheldunud mõtteteradest, mis kõik rahvast paremasse maailma juhtida püüavad, jäi hoopis rohkem meelde väline. Sajad proþektorid, kirevad kostüümid ja eriefektid - kõik oli põhjalikult läbi mõeldud ja eeskujulikult ellu viidud. Tabavalt iseloomustaksid kõike nähtut-kuuldut popikuninganna enda kuulsaks lauldud sõnad "You know that we are living in a material world and I am a material girl".

Sama materiaalselt oli hea vaistuga ärinaine lähenenud ilmselt ka piletihindadele. Kui kõigi teiste Eestit väisanud suurartistide kontserdipiletite hinnad on alanud 495 kroonist, siis sedapuhku küsiti pea kaks korda rohkem. Tore oli ja ðõud sai, aga ausalt öeldus kaks korda suuremat elamust nüüd küll mitte. "Sticky and Sweet" ei ületanud kindlasti Michael Jacksoni "History", Tina Tuneri "Twenty Four Seven" või Metallica "Escape From The Studio" tuurikontserte.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing