Hiina hulgimüüjad süüdistavad Nokiat maksudest kõrvalehiilimises

07. august 2009, 09:32

Nokia probleemid Hiina hulgikaupmeestega
jätkuvad, kirjutab MTV3. Nüüd on hulgimüüjad saatnud riigi maksu- ja
kaubandusametkondadele kirja, milles süüdistavad Nokiat maksudest
kõrvalehiilimises ja maksupettustes.

Kirjas nõutakse Nokiale karistust. Hulgimüüjad on pidanud maksma Nokiale trahve selle eest, et on müünud telefone kokkulepitud alast väljapoole. Nad väidavad, et Nokia ei ole neile tasutud trahvide eest kviitungeid andnud, nii väldib Nokia nende väitel makse.

See kiri on vaid osa Nokia ja Hiina hulgimüüjate vahelisest tülist. Möödunud kevadel otsustas üle 100 Hiina hulgimüüja boikoteerida Nokia telefone Hunani maakonnas, osaliselt ühinesid boikotiga ka Shandongi hulgimüüjad ja Shanghai edasimüüjad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2009, 09:32
Otsi:

Ava täpsem otsing