Royal Bank of Scotland põrus

07. august 2009, 11:57

Suurbritannia üks suuremaid panku Royal
Bank of Scotland sai lõppenud poolaastal oodatust suurema kahjumi, kui kehvake
äri jae- ja korporatiiväris pühkis minema investeerimispangandusest teenitud
kasumid, kirjutab AP.

Kahjumiks tuli 1,04 miljardit Suurbritannia naelsterlingit, millele andis tugeva panuse 7,5 miljardi eest maha kantud halvaks läinud laene. Aasta tagasi esimesel poolaastal sai pank kahjumiks 827 naela.

Käive kasvas 58 protsenti 21,84 miljardile naelale aastataguselt 13,84 miljardilt naelalt.

Panga juht Stephen Hester tunnistas, et tulemused olid kehvad, aga lisas varmalt, et panga uue strateegia abil rõhutavad nad panga äripotentsiaali, töötajate rasket tööd keerulisel ajal ning on läbi mõelnud ka majanduslikult tormilises keskkonnas panga haavatavad küljed.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2009, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing