BÖRS: Kasumivõtt

10. august 2009, 23:18

Esmaspäeval käis USA aktsiaturul
kasumivõtt. Päeva teisel poolel osteti turgu üles, kuid positiivsele
territooriumile ei jõutud.

Neljapäevase Wal-Mart Stores tulemuste avaldamisega võib selle tulemuste avaldamise hooaja lõppenuks lugeda ja turg peab leidma endale uued põhjused tõusuks või languseks, mille külge klammerduda.

Kuigi täna börsipäeva lõpupoole üritati aktsiaid ülesse osta, ei jõudnud aktsiaturg plussi. Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis 0,3 protsenti, 9338 punktile. Nasdaq tõusis 0,4 protsenti, 1992 punktile. S P 500 indeks tõusis 0,3 protsenti, 1007 punktile.

„On mõistlik arvata, et turg tõmbab hinge viimaste nädalate ralli järel,“ ütles Federated Investorsi rahajuht Lawrence Creatura Bloombergile. „Ei ole loomulik, et turgude ühes suunas liikumine kestaks kaua. Väikesed pausid on normaalsed ja isegi tervislikud.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. August 2009, 23:18
Otsi:

Ava täpsem otsing