BÖRS: Euroopa kukub

11. august 2009, 14:07

Euroopa aktsiaturud laskuvad pankade
juhtimisel juba teist päeva järjest.

Lloyds Banking Group on kukkunud 9%, kuna Financial Times kirjutas, et valitsus võib Ühendkuningriigi panga kapitalikaasamise plaanidele vastu seista. Danske Banki aktsia on Kopenhaagenis aga prognoositust kehvemate tulemuste tõttu kukkunud 2,1%.

Laiapõhjaline Stoxx 600 indeks on kukkunud 0,4%. Bloombergi andmetel on alates kaheksandast juulist avaldatud Stoxx 600 ettevõtete kasumid aktsia kohta kukkunud 36%, sealjuures on enam kui pooled numbrid suutnud analüütikute prognoose ületada.

Ühendkuningriigi FTSE 100 liigub praegu 0,2%-lises miinuses, sama palju on kukkunud ka Saksamaa Dax. Prantsusmaa CAC 40 on eilsele lisanud aga 0,1%.

Aasia turud lõpetasid tänase börsipäeva aga plusspoolel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. August 2009, 14:08
Otsi:

Ava täpsem otsing