Üks küsimus: Kas oli tunda, et eksport edenes?

ÄP 12. august 2009, 00:00

Eduard Štivelman, Eskaro juht
Võrreldes vahepealse ajaga läheb pisut paremini küll, kuid eelmisele aastale jääb müük siiski kuskil 10% alla.

Kai Rimmel, Estover OÜ tegevdirektor
Hinnanguliselt olid kogused teises kvartalis samad mis esimeses, aga ekspordi ja turu võimalused muutuvad kolmandas kvartalis aktiivsemaks. Nii esimeses kui ka teises kvartalis eksporditi umbes 180 tonni. Esimeses kvartalis suurendas Estoveri tütarettevõteksporti Venemaale. Kolmandas kvartalis suureneb eksport Venemaale veelgi.

Rene Üpraus, Valga GOMAB Mööbel ASi ekspordijuht
Teises kvartalis tunnetas Valga GOMAB Mööbel AS kohe kindlasti, et eksport on kasvanud. Nii head suve, kui tänavu, ei ole ettevõttel olnud juba mitu aastat. Nüüd jääb ainult loota, et jõuame piisavalt toota ja kõik tellimused saaksid ka õigeaegselt klientideni tarnitud. Eks ettevõte ole 12 kuud ka selle nimel vaeva näinud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:11
Otsi:

Ava täpsem otsing