Õiguskantsler tegeleb Karujärve kämpingu öörahutüliga

12. august 2009, 08:22

Saaremaal Karujärve kämpingu lähedal
elavate ja seal majutusasutust pidavate kodanike mure öörahu pärast, mida häirib
kämpingust kostev müra, jõudis õiguskantslerini.

Õiguskantslerini jõudnud kaebustes kurdetakse eelkõige seda, et vallavalitsus lubab liiga tihti kämpingu territooriumil toimuvatel üritustel lõppeda pärast öörahu algust ja seda ka tööpäevadel, näiteks 2008. aastal andis vallavalitsus loa 11 korral, et kämpingus toimuv üritus võib lõppeda hiljemalt kell 2 öösel, kirjutas Oma Saar.

Juulis saatis õiguskantsler Kärla vallavalitsusele kirja, milles soovitab edaspidi mitte anda luba lõpetada öösel vastu tööpäeva avalik või muu organiseeritud üritus hiljem kui kell 23.

Ühe olulise punktina viitab õiguskantsler asjaolule, et Karujärve kämpingu juhatuse liige on Jüri Kuusk, kes on samaaegselt ka Kärla vallavalitsuse liige. Samas lisab õiguskantsler, et tema käsutuses olev teave ei võimalda tuvastada, kas Jüri Kuusk osales kõnealuste lubade andmise otsustamisel või mitte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 10:55
Otsi:

Ava täpsem otsing