Reisijad eelistavad Saaremaale ühe enam lennata

12. august 2009, 08:31

Esimese poolaasta reisijate arvu
kasvunumbrid kinnitavad, et Tallinna ja Kuressaare vahet reisivad inimesed
eelistavad üha enam lennata.

Seitsme kuuga lennutas Estonian Air Tallinna ja Kuressaare vahet 7941 reisijat, mis on 20 protsenti enam kui eelmise aasta samal perioodil, kirjutas Oma Saar. Juulikuu jooksul lendas Estonian Airiga 1724 reisijat, mis on 33% enam kui eelmise aasta juulis.

Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras kommenteeris, et reisijate arvu kasvule on pannud aluse hea kombinatsioon lennugraafikust, sobiva suurusega lennukist ja konkurentsivõimelisest hinnast. "Läbi Tallinna Kuressaarde lennatakse usinalt nii Stockholmist, Helsingist, Kopenhaagenist kui ka Moskvast, Kiievist ja teistest suurematest linnadest," ütles Parras.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 09:03
Otsi:

Ava täpsem otsing