Kitarrist Kobrinist on saanud dollarimiljonär

13. august 2009, 07:48

Ultima Thule endine kitarrist Slavka
Kobrin: ma ei tulnud Costa Ricast siia mitte bluusifestivalil mängimise, vaid
pelmeenide ja seljanka pärast!

Kui Slavka Kobrin 1983. aastal Venemaalt Tšerepovetsist koos naisega Eestisse kolis, oli ta piltlikult öeldes puupaljas poiss. Nüüd on Eestis 1980ndate lõpul juhtivaks bluusikitarristiks tõusnud Slavka väidetavalt dollarimiljonär.

Õhtulehele antud pikas intervjuus pajatab Kobrin sellest, kuidas ta 1990. aastal Kanadasse emigreerus, miks ta sealt edasi Costa Ricasse kolis, kuidas ta koos naisega riideäri ajab ja kuidas ta oma kahes luksusvillas rantjee-elu elab.

Laupäeval Haapsalus "Augusti-bluusil" üles astuv Don Sam, nagu teda Costa Ricas aupaklikult kutsutakse, tunnistab, et nüüd võtab ta kitarri kätte vaid koduseinte vahel oma lõbuks ja et Eestisse ei toonud teda sedavõrd mitte bluusifestival, vaid igatsus pelmeenide ja seljanka järele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2009, 09:39
Otsi:

Ava täpsem otsing