Levadia ründaja läheb Hispaania meistriliiga klubisse

13. august 2009, 11:37

FC Levadia ja Hispaania kõrgliiga klubi UD
Almeria SAD sõlmisid lepingu, millega UD Almeria SAD omandas Venemaa
kodakondsusega ründaja Nikita Andrejevi mängijaõigused.

Poolte kokkuleppel on mängija üleminekuga seotud üksikasjad konfidentsiaalsed, teatas FC Levadia. Üleminekusumma pole teada, kuid eeldatakse, et Andrejevi hind on 350 000 euro ehk 5,5 miljoni Eesti krooni ringis, kirjutas portaal Vesti.ee.

Andrejev läbis Hispaania klubi juures meditsiinilise testi ning sõlmis Almeriaga töölepingu.

"Hispaania klubisse siirdumine on minu jaoks väga suur samm edasi. Esimene mulje klubist oli väga positiivne, neil on kaunis staadion, suur baas ja palju fänne. Uute meeskonnakaaslastega saan tuttavaks juba esmaspäeval, kui end Almerias sisse sean. Hetkel pole mu Ungaris vigastada saanud jalg veel päriselt parananud ning seetõttu pean esialgu arvestama mängudega duubelmeeskonnas, ehkki treenima hakkan koos esindusmeeskonnaga. Tahan kiiresti terveneda ning algaval hooajal Hispaania kõrgliigas väljakule pääseda," ütles Andrejev FC Levadia pressiteenistusele.

"Nikita Anderejevit jälgisid pikka aega nii Almeria kui ka mitmed teised klubid. Leping Hispaania kõrgliigasse kuuluva klubiga on kahtlemata suur kordaminek," ütles FC Levadia spordidirektor Marko Kristal.

UD Almeria lõpetas eelmise La Liga hooaja 11. kohaga. Meeskonna peatreeneriks on legendaarne Mehhiko ekskoondislane Hugo Sanchez.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2009, 11:38
Otsi:

Ava täpsem otsing