Onassise rikas pärija paneb oma saare müüki

13. august 2009, 12:37

Kreeka laevandusmagnaadi Aristotelis
Onassise pärija 24aastane Athina Onassis on müüki pannud kauni Skorpiose
saare Joonia meres.

Onassise rikas pärija paneb oma saare müüki TundOnassise rikas pärija paneb oma saare müüki ub, et Onassise lapselapse Athina jaoks on saar oma sentimentaalse väärtuse kaotanud ning naine ei ole nõus maksma enam aastas 1,5 miljonit eurot saare ülalpidamise eest, kirjutab hellomagazine.com.

Põhiline pretendent 100 miljoni eurose saare ostmisel on väidetavalt Microsofti asutaja Bill Gates. Samuti on huvi üles näidanud miljardär Roman Abramovitš ja poplaulja Madonna.

Athina vanaisa abiellus John F Kennedy lese Jackiega just Skorpiose saarel 1968. aastal. Saar on inimtühi ning külalisi ei ole sinna lubatud, valvurid valvavad pidevalt, et kutsumata külalisi saarele ei tuleks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2009, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing