Anekdoot

ÄP 14. august 2009, 00:00

Mees saab maksuametilt ranges toonis kordusteate, et ta on raha tasumisega hiljaks jäänud. Maksumaksja teeb ruttu ülekande ära ning kiirustab siis ametniku jutule, vabandades, et oli esimese märguande kahe silma vahele jätnud.

"Ah see," vastab ametnik usalduslikul toonil. "Me ei saadagi enam esmateateid. Oleme märganud, et kordusteated on palju mõjusamad."

Ülemus tuleb heas tujus lõunalt ja kutsub kõik alluvad kokku, et rääkida kuuldud nalja. Kõik huilgavad naerda, peale ühe tütarlapse. "Noh, kas sul pole huumorimeelt?" torkab ülemus. "Mina ei pea naerma," vastab tüdruk. "Mul on reedel viimane tööpäev."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing