FT: Läti ja Eesti majandusseis paranenud

14. august 2009, 09:37

Briti majandusleht Financial Times märgib
täna ära, et Lätis ja Eestis on majanduse langustempo aeglustunud, mis annab
lootust, et halvim on selles majanduskriisist rängalt räsitud piirkonnas mööda
saamas.

Langustrendi aeglustumine kvartali baasil toetab nende argumente, kelle arvates on Balti riikide majanduslangus põhjast läbi, kirjutab leht. Samas on ka neid, kes hoiatavad Leedule viidates, et võib-olla on täna siiski veel vara väita, et ELi sügavaimas majanduslanguses riigid on halvimast üle.

Väiksed Balti riigid on terava tähelepanu all, kuna nende käekäik võib kõigutada teiste ELi kuuluvate Ida-Euroopa riikide majanduse toibumist ning ELi panku, mis on piirkonda suuri laene andnud, märgib FT.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2009, 12:19
Otsi:

Ava täpsem otsing