Kuressaare linn müüb golfiaktsiad otsustuskorras

14. august 2009, 08:33

Kuigi ASi Saaremaa Golf aktsiate
võõrandamine enampakkumisel nurjus, jätkab linn aktsiate müügiprotsessi
otsustuskorras.

Kuressaare linna omandis oleva 536 Saaremaa Golfi aktsia müügi alghind on jätkuvalt 25 miljonit Eesti krooni, kirjutab Meie Maa. Kuigi linna juhtkonna kinnitusel oli esimesel pakkumisel mitmeid huvilisi, raskendab aktsiate enamusosaluse müüki asjaolu, et lisaks müüki pandud ligi 25 miljoni krooni suurusele enamusosalusele tuleb tulevasel investoril kanda ka väljaku 22 miljoni krooni suurune laen.

Saaremaa Golfi nõukogu liikme Toivo Aldi sõnul oleks linna jaoks parim, kui üks investor ostaks aktsiapaki täismahus ja ostjaks oleks mõni Skandinaavia investor, sest just seal on golfikultuur palju arenenum kui selles vallas alles esimesi samme tegevas Eestis.

“Linna jaoks on eeskätt vaja sellest ärist välja tulla, sest see on ka rahaliselt linnale paras koorem,” märkis Alt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2009, 10:32
Otsi:

Ava täpsem otsing