Vabadussammas neelab jälle lisaraha

15. august 2009, 11:23

Kaitsmaks võidusamba valgustust niiskuse
eest, tuleb tellida lisatöid, kirjutas Õhtuleht.

Kuigi monumendi trepipõsed on isoleeritud, on sadude ajal imbunud neisse niiskust, põskedes on aga trepivalgustite juhtpaneelid. Lisatöid saanuks vältida, kui linnavõim ja kaitseministeerium oleksid omavahel paremini suhelnud – nimelt polnud planeeringu algul teada, et ministeerium saab kilbiruumina enda kasutusse osa Vabaduse väljaku maa-alusest parklast ning paneelid oleks saanud kohe sinna planeerida. Tööde hind ja kestus ei ole veel teada.

Praegu on sambas kaks pikka pragu, sest paneele vahetades jäi tšehhidel kaks 50 cm pikkust liistu puudu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. August 2009, 11:23
Otsi:

Ava täpsem otsing