AUTOD: Uus BMW X3 jääb sportlikuks

1706-aripaev 17. august 2009, 23:28

Järgmise põlvkonna BMW X3 jääb sportlikuks
linnamaasturiks: seda väidet tõestavad Automedia fotograafide poolt legendaarsel
Nürburgringil tehtud fotod.

X3 saab endale uue veermiku: selle doonoriks on BMW mudelivaliku teine uudismudel, samuti hetkel arenduses olev 3. seeria. Firmasisest tähist F25 kandev sõiduk saab endal xDrive nelikveo, kuid pole välistatud ka võimalus, et esmakordselt hakatakse X3 pakkuma ka vaid tagaveolisena.

Jõuallikate valikus teeb BMW tõenäoliselt panuse olemasolevatele mootoritele, tippmudelid saavad endale kolmeliitrise 302hobujõulise topeltturboga bensiini- ning kaheliitrise 204hobujõulise diiselmootori. Viimase aja trendide kohaselt võib oodata ka hübriidjõuallikaga X3 sündi, kuid seda alles pärast "tavaliste" mudelite debüüti.

Välismõõtudelt on uus X3 eeldatavasti praegusest mudelist mõnevõrra suurem, kuid erilist kaaluvahet kahel autol pole. Sama kehtib ka hindade kohta: uus X3 tuleb tõenäoliselt vaid mõne protsendi võrra kallim kui tootmisest lahkuv mudel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. August 2009, 23:28
Otsi:

Ava täpsem otsing