Pädaste mõisa hotell sai viis tärni

17. august 2009, 11:18

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL)
juures tegutsev ametlik tärnihotellide staatust reguleeriv hotellide ja
motellide järgukomisjon andis Pädaste mõisa hotellile viis tärni.

Mõisa ärijuhi Martin Breueri sõnul on viie tärni saamine parim tunnustus Pädaste meeskonna pingutustele pakkuda tippkvaliteediga teenust. Breueri sõnul annab tärnihotelli staatus klientidele garantii hotellis pakutavate teenuste taseme ja kvaliteedi osas. “

Põhjamaadel ja Balti riikidel on ühtne hotellide tärnisüsteem miinimumnõuete osas. Ühtsed standardid sisaldavad nõudeid hotelli hoonele, pakutavatele teenustele ning mugavusele olenevalt hotelli tärnide arvust. Eestis tegeleb tärnide andmisega Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juhatuse poolt kinnitatud seitsmeliikmeline järgukomisjon. Tärnid kehtivad kolm aastat.

Saare maakonnas on Pädaste Mõis neljas tärnihotell ja ainus väljaspool Tallinna asuv viietärnihotell. Eestis on praegu 32 tärnihotelli, neist vaid neli on tunnistatud viie tärni vääriliseks.

Pädaste mõisakompleks on esimene Eesti hotell, mis võeti vastu mainekasse Small Luxury Hoteks of the World gruppi. Hiljuti valiti Pädaste Mõis ka Andrew Harper’s Hideaway Report 2009 raames 20 parema hotelli hulka.

Pädaste mõisa hotell sai viis tärni Pädaste mõisa hotell sai viis tärni

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. August 2009, 11:18
Otsi:

Ava täpsem otsing