EBS sai esimese Eesti eraülikoolina doktoriõppe akrediteeringu

19. august 2009, 15:46

Vastavalt Eesti Kõrghariduse
Kvaliteediagentuuri hindamisnõukogu ettepanekule sai Estonian Business Schooli
(EBS) juhtimisteaduste doktoriõppekava täisakrediteeringu.

„Meie doktoriõppekavale täisakrediteeringu saamine on asjade loogiline käik, sest oleme selle tulemuse nimel aastaid tõsiselt pingutanud. Seejuures on eriliselt hea meel selle üle, et rahvusvaheline ekspertkomisjon hindas meie doktoriõppekava väga kõrgelt ja neil ei olnud meie õppekava osas ühtegi märkust,“ ütles EBSi rektor Peeter Kross.

EBSi doktoriõppe vilistlased on teiste seas ka EBSi teadusprorektor Ruth Alas ning Mainori Kõrgkooli õppeprorektor Krista Tuulik. Käesoleval suvel lõpetas EBSi doktoriõpingud hiinlanna Wei Sun Kanadast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2009, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing